Канабисова нива разкриха при спецоперация криминалисти от Областна дирекция (ОД)

...
Канабисова нива разкриха при спецоперация криминалисти от Областна дирекция (ОД)
Коментари Харесай

Разкриха канабисова нива край самоковско село

Канабисова равнища разкриха при спецоперация криминалисти от Областна дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи - София и Районно ръководство - Самоков в самоковското село Шипочане, се оповестява на формалната страница на ОД на Министерство на вътрешните работи – София.

Служителите са открили равнища със засадени десетки растения от рода на марихуана. Откритите в папратовата растителност в непосредствена непосредственост принадлежности и препарати недвусмислено сочели, че за растенията се поставят систематични грижи, показват от ОД на Министерство на вътрешните работи – София.

По време на спецакцията, директно след поливане на част от насажденията, е арестуван престъпно проявен и осъждан самоковец. При огледа на място са открити 48 растения, реагиращи на марихуана, препарати за растителна отбрана, лопати, туби, кофи и спринцовка, а на към двадесет метра от равнищата – полиетиленова система за събиране на дъждовна вода за поливане.

Преправен револвер, зареден с бойни патрони и хартиена сгъвка с 10 топчета суха зелена тревиста маса, реагираща на марихуана, са иззели криминалистите при обиск на арестувания. Последвалото претършуване на адреса му, където разкрили табакера с към един грам марихуана, семена от канабис, електронна везна и пластмасови кофички със засадени семена от канабис.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Действията по следствието не престават под надзора на прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР