Къмпингуващи превзеха плажа край Кара Дере и се държаха арогантно

...
Къмпингуващи превзеха плажа край Кара Дере и се държаха арогантно
Коментари Харесай

Нагли къмпингари си присвоиха плажа край Кара Дере

Къмпингуващи превзеха плажа край Кара Дере и се държаха надменно с останалите туристи. За скандалния случай сигнализира възмутена зрителка на Нова телевизия.

По думите на Боряна Ангелова, въпросните хора са били разположили палатките си по плажната линия и им създали забележка, че това е "частен лагер ". "Платили сме и курортна такса в Бяла, а къмпингуващите оставят отпадъци, заемат нелегално плажа, пък и ни гонят. Категорично съм срещу дивото къмпингуване ", декларира дамата.

Ето и цялостния текст на сигнала й:

"Миналата седмица бях на море в Бяла. Решихме да отидем с колелета до Кара Дере. Плаж, който съм посещавала преди, тъй като е прелестен. Когато стъпихме на пясъка, видяхме, че освен има доста хора, само че и на самия пясък са построени леки структури, палатки и други.

Оставихме си колелетата в края до тревата и до една палатка и в този миг изскочи един гол господин и ни предизвести, че това е частен лагер и нямаме право да си оставяме колелетата - пречим. Преместихме ги, само че му декларирахме, че плажът е държавна благосъстоятелност.

Прекарахме превъзходен ден, само че тази преживелица остави горчив привкус. Накрая след нас не остана и диря, че сме били там. Платили сме и курортна такса в Бяла, а къмпингуващите оставят отпадъци, заемат нелегално плажа, пък и ни гонят.

Категорично съм срещу дивото къмпингуване ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР