Кампанията за набиране на средства за ХК ЦСКА. От публикация

...
Кампанията за набиране на средства за ХК ЦСКА. От публикация
Коментари Харесай

191 евро за два месеца за ХК ЦСКА - призоваха феновете за мобилизация, дадоха за пример канарчетата

Кампанията за набиране на средства за ХК ЦСКА. От обява в една от " алените " групи във " Facebook " излиза наяве, че " армейският " хандбален клуб към момента е надалеч от нужните 15 000 евро. До момента " алените " почитатели са събрали 9081 евро в една от платформите за сходни случаи -. В последните два месеца обаче акцията търпи застой, за който сигнализират последователите:

" Армейци, за месеците август, септември и октомври в акцията на Хандбален клуб ЦСКА в helpkarma са събрани единствено 191 евро и още сме надалеч от поставената сума от 15 000, от които клубът ни се нуждае в битката за своето битие! Например Ботев Пловдив за няколко дни събра над 10 000 евро. В момента ние сме на 9051 евро. Някои ще кажат, че футболът не може да бъде сравняван с хандбала, само че ние сме ЦСКА и би трябвало да поддържаме всичките си тимове! Нека всички помогнем на Хандбален клуб ЦСКА все пак и всички! От години всички управляващи желаят единствено и само да навредят на ЦСКА и за жалост го вършат сполучливо! Пример за това не е единствено хандбала, а и волейбола, футбола и други От предходната година на говедата им строят нова многофункционална зала, а нашата желаят да я бутат, както направиха и със зала „ Армеец ".

Всички знаят и какво се случи с комплекс „ Червено знаме ". Сега желаят да ни вземат и хандбалната зала. НИЕ НЯМА ДА Гражданско отделение ПОЗВОЛИМ! ПОМОГНЕТЕ НА ЦСКА В helpkarma! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР