Кампанията върви с много срещи. Говорим си за социалната политика

...
Кампанията върви с много срещи. Говорим си за социалната политика
Коментари Харесай

Валери Митов: БСП ще работи за социална и сигурна държава


„ Кампанията върви с доста срещи. Говорим си за обществената политика и това, което Българска социалистическа партия съумя да направи до момента в който беше в ръководството. Това е доста значимо, тъй като ние бяхме обществен дирек в отминалото постоянно държавно управление. Безплатните детски градини и ясли са наша политика от доста години и нашите общински съветници постоянно са отстоявали тези промени по места, а в този момент всичко това го превърнахме в държавна политика. Увеличаването на пенсиите и покачването на минималната до 467 лева демонстрира на хората, че ние мислим за тях. “ Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в 7 МИР Габрово Валери Митов от ефира на БСТВ.
Той разяснява, че рецесиите са доста, само че се вижда по какъв начин 22 милиарда лв. от бюджета са били заделени за обществена политика. „ Всичко това е заслуга главно на Българската социалистическа партия “, добави социалистът и акцентира, че ще направи всичко допустимо да върне положителното име на Габрово и региона, в случай че хората му гласоподават доверие за идващия парламент.
„ За страдание в последните повече от 10 години секторът на отглеждането на животни е в рецесия. Помощите, които се получават от Европейски Съюз, не са разпределени вярно. Получават се от едни огромни аграрни производители за сметка на дребните, които се заличават и погубват. Реших да вляза в политиката, тъй като имам вяра, че би трябвало нова сила и нови лица, с цел да се реализира смяна. Българска социалистическа партия беше единствената партия, която отбрани хората, когато по време на Борисов се избиваха техните животни поради африканската чума, която по този начин и не беше потвърдена “, коментира Станимир Стойчев, който е втори в листата.
Кандидатът за депутат изрече удовлетворение от дейностите на някогашния министър на земеделието Иван Иванов, който по думите му е задействал инспекции във фермите – срещу измамите с виртуални животни.
Водачът на листата Митов бе безапелационен, че държавните предприятия би трябвало да бъдат потребни на хората. „ Държавните предприятия би трябвало да бъдат потребни на хората. По времето на госпожа Нинова, като вицепремиер и министър на стопанската система, има растеж на облагите на държавните предприятия и те започнаха да заплащат дивиденти. С екипа си тя съумя да възвърне реда и вярното действие на предприятията “, заключи младият социалист.
Според него главен проблем за Габрово и хората от района е неналичието на тунел под Шипка. „ Има светлина тази фантазия да бъде осъществена, само че в този момент би трябвало да се продължи работата, тъй като това е доста значимо стопански. За да приказваме за икономическо развиване, би трябвало да наблегнем и върху образованието на фрагментите. Защото доста от евентуалните вложители първо биха помислили за кадровото застраховане на своите фабрики “, изясни Митов за икономическата обстановка в района.
В умозаключение Валери Митов сподели, че Българска социалистическа партия ще работи за обществена и сигурна страна, в случай че хората им гласоподават доверие на 2 октомври с номер 28 в бюлетината.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР