Кампанията предстои, а днес депутатите сложиха точка на мандата на

...
Кампанията предстои, а днес депутатите сложиха точка на мандата на
Коментари Харесай

Поредният парламент е вече историята след 384 дни работа

Кампанията следва, а през днешния ден депутатите сложиха точка на мандата на Народното събрание. Той продължи една година и 19 дни. И беше следващият с къс живот от последните три години. И също по този начин с понижаващо се публично доверие. Политическите сили също дадоха оценка на работата си.
Прочетете още
" 49-ото Народно заседание е резюме на политическата обстановка от последните години ", означи Тома Биков от ГЕРБ-СДС. Каза, че оптималното произвеждане на ругатни не води до съответни резултати. Надява се на изборите хората да дадат явен знак за нормализация на страната.

" И се надявам идващото Народно заседание да бъде надалеч по-ангажирано с проблемите на българските жители, в сравнение с с личностните проблеми на всеки един от нас. Ще водим положителна акция ", разяснява Биков.

Колкото по-бързо си отиде този парламент, толкоз по-добре, е мнението на " Възраждане ".

" Този фарс, траял към този момент повече от 12 месеца, наименуван 49-о Народно заседание, този срам за българския парламентаризъм, този срам за българската държавност, да бъде допустимо най-бързо пратен в историята или по-скоро - на боклука на историята, където му е мястото ", сподели ръководителят на партията Костадин Костадинов.

Оценката на Българска социалистическа партия е, че работа завършва морално и институционално най-вредният парламент в последните години.

" Борбата с паралелната страна и нейното изкривяване могат да подсигуряват на България разцвет, на българските жители - по-добър живот. Ние от " Българска социалистическа партия за България " ще се борим за това ", сподели Корнелия Нинова - ръководител на ПГ на Българска социалистическа партия.

Скандали, неистини, нелепи закони, които би трябвало да бъдат изменени - по този начин от " ИТН " описаха 49-ото Народно събрание.

" С облекчение споделяме " довиждане " на 49-ия подправен парламент и се надяваме в 50-ия парламент истината да победи, тъй като, уважаеми български жители, силата е в истината ", съобщи Станислав Балабанов - ПГ на " ИТН ".

Вниманието на партиите към този момент напълно е ориентирано към предизборната акция, която публично стартира на 10 май, напомня Българска национална телевизия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР