Кампанията на БСП ще мине под мотото Мир, благоденствие, солидарност

...
Кампанията на БСП ще мине под мотото Мир, благоденствие, солидарност
Коментари Харесай

БСП готова с листите за изборите

Кампанията на Българска социалистическа партия ще мине под мотото „ Мир, благополучие, взаимност и напредък “, разгласи водачът на партията Корнелия Нинова.

В листите има нови лица – инженер, доктор, учители. Идеята е да отстояват политики в Народното събрание, а настрана са познати в районите. Някои от водачите остават. Борис Цветков ще води листата в Перник. Досега той не е бил лидер, сподели Нинова

Спорно било единствено какъв да е лидер на листата във Велико Търново. Но въпреки всичко с 95 гласа „ за “ и тази спънка е преодоляна,

Няма да позволим да ни откраднат послания и хрумвания както се случи на предходна акция, сподели Борислав Гуцанов.

Българска социалистическа партия стартира подготовка за референдума срещу джендър образованието в учебните заведения, уточни Нинова и съобщи, че в партията почитат хората със полова ориентировка към същия пол, само че от Българска социалистическа партия не желаят „ идеологията да прониква при децата “.

В инициативния комитет за референдума са Нешка Робева, Иван Гарелов, проф. Радослав Гайдарски, Иван Гранитски и други.

Нинова разяснява и годишнината от началото на войната в Украйна. Според нея политическата неустойчивост докара до това да няма единна позиция по тематиката.

Затова след изборите би трябвало да има кабинет, да е подсилен от ясно болшинство и то да поема задължения, изключително в такива спешни моменти. Липсата на болшинство докара до разнобой, сподели още Нинова.

Българска социалистическа партия осъжда разбиването на паметника на Съветската войска.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР