Кампанията и церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на

...
Кампанията и церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на
Коментари Харесай

59 са кандидатурите след обявяване на конкурса Дигитални новатори в образованието

 Кампанията и церемонията по награждаването се организират под патронажа на Министъра на образованието и науката Красимир Вълчев.

 Към този миг има общо 59 подадени кандидатури за четирите категории на състезанието – Иновативен метод за преподаване, Най-добре посрещната образователна стратегия от възпитаници и родители, Технологични нововъведения, Мултиплициране на новаторските образователни решения.

 34 учители по разнообразни образователни дисциплини са подали своите кандидатури персонално, 25 от кандидатурите са номинации за учители.

 Освен от огромните градове като София, Варна, Пловдив, Благоевград, Габрово, Враца, Добрич, има подадени кандидатури и от дребни обитаеми места – с. Тополово, обл. Асеновград, с. Церова кория, обл. Велико Търново, с. Куртово Конаре и с. Марково, обл. Пловдив. 

 Припомняме, че в състезанието могат да вземат участие всички учители, учащи възпитаници от 1-ви до 12-ти клас по всички образователни дисциплини, включени в образователните стратегии на МОН.

 Регистрацията става посредством подаване на, наличен на, а крайният период е 30.06.2020 г. 

 Към кандидатурите е належащо да бъдат приложени линкове към отзиви, референции, мнения от възпитаници и родители, подадени във Фейсбук, LinkedIn, образователни платформи или получени по имeйл; резултати от проби, линкове към материали и видеоматериали.

 Учителите, спечелили първо място във всяка от четирите категории ще бъдат наградени с парична премия от 1000 лева, обезпечени от ТехноЛогика ЕАД, Дейта плюс ООД, CENTIO #Cybersecurity, ВиЕмУеър България ЕООД, Майкрософт България ЕООД, както и артикул за отбрана на лични компютри ESET Internet Security, за по-сигурна безвредна работа online, лист с рекомендации за безвредна работа от у дома и онлайн образование на тематика „ Основни знания и на практика насоки в областта на киберсигурността “, обезпечени от CENTIO #Cybersecurity, ваучер за посещаване на курс по желание в ERP Academy от ERP Academy, ваучер за курс " Въведение в Agile и способи за приложение на Agile правилата в областта на обучение " от Би Толкс Аджайл ООД.

 На класиралите се на 2-ро и 3-то място във всяка от четирите категории ще бъдат връчени разнообразни материални награди - настолен компютър Dell Vostro Desktop 3668 i5-7400, 4GB, 1TB SATA, Intel graphics, DVDRW, Ubuntu, 3Y NBD с екран Dell 22 Monitor - P2219H - 4.6cm (21.5 " ), принтер HP LaserJet Pro M102a А4 от Контракс АД; 3D принтер Da Vinci и графичен таблет WACOM от Вали Компютърс ООД, артикул за отбрана на лични компютри ESET Internet Security, за по-сигурна безвредна работа online, лист с рекомендации за безвредна работа от у дома и онлайн образование на тематика „ Основни знания и на практика насоки в областта на киберсигурността “, обезпечени от CENTIO #Cybersecurity, ваучери за посещаване на курс по желание в ERP Academy от ERP Academy, ваучери за курс " Въведение в Agile и способи за приложение на Agile правилата в областта на обучение " от Би Толкс Аджайл ООД.

Спонсори на състезанието:

ТехноЛогика ЕАД, Контракс АД, Дейта плюс ООД, CENTIO #Cybersecurity, ВиЕмУеър България ЕООД, Майкрософт България ЕООД, ERP Academy, Би Толкс Аджайл ООД

Информационни сътрудници на състезанието:

DevStyler, Учители БГ

Източник: uchiteli.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР