Кампания за резервиране на апартаменти от портфолиото на компанията за

...
Кампания за резервиране на апартаменти от портфолиото на компанията за
Коментари Харесай

Хора плащат и не отсядат в украински Airbnb имоти, помагайки на местните

Кампания за запазване на жилища от портфолиото на компанията за краткосрочни наеми Airbnb в Украйна, в началото стартирала измежду заетите в промишлеността, се популяризира и измежду почитателите на пътуванията.

След като концепцията за запазване на жилища чартърен на платформата, която превежда парите непосредствено на наемодателя, през вчерашния ден се популяризира онлайн, Airbnb разгласи, че ще се откаже от всички такси от резервации в страната.

Повече от милион украинци към този момент бяха разселени след нахлуването на Русия в страната, като доста хоратърсят способи да оказват помощ, показва вестник Independent.

Сара Арчър, управител продажби в туристическа компания в Обединеното кралство, написа в Twitter: „ Резервих уикенд в Киев посредством Airbnb. Изберете най-близката дата, случаен апартамент, ръководен от физическо лице, а не от компания, резервирайте, платете и изпратете известие до поддръжката, в което им казвате, че няма да употребявате парцела ".

Друг консуматор на Twitter - Марио Ди Маджо, написа: "Как да помогнем – преди малко резервирах AirBnb в Киев за една седмица, просто като средство за приемане на пари непосредствено от жителите... Моля, споделете тази концепция.”

HOW TO HELP - just booked a Kiev AirBnb for 1 week, simply as a means of getting money directly into the hands of Kiev residents. It's really cheap and can make a small difference right now. Please share this idea #Ukraine#Russia#StopWarInUkraine#StopPutinNOW#UkraineRussiaWarpic.twitter.com/7yQDLYRkph
— DiMaggio.eth (@DimaggioEth) March 3, 2022
Потребителите на платформата за отдаване чартърен могат да оставят известие за поддръжка, до момента в който резервират стая на всички места в Украйна - постоянно на доста ниски цени за нощувка, с цел да дарят пари непосредствено на локалното население.

„ Ще ангажирам своята мислена седмица на следващия ден сутринта, изумена съм от откриването на тези нови способи на взаимност и поддръжка, благодаря на всички за концепцията, “ разяснява Сузана Антико.

„ Оценяваме щедростта на нашата общественост в този миг на рецесия “, споделя представител на Airbnb. „ Компанията също се отхвърля от всички такси за посетители и домакини за всички резервации в Украйна сега. “

Таксите на Airbnb нормално съставляват от 3 до 15 % от заплащането, само че в случай че става въпрос за анулирани резервации в Украйна, притежателят ще получи цялата сума.

Платформата има повече от 300 разгласи в Украйна. В понеделник компанията сътвори специфичен център, с цел да помогне на хората в чужбина да одобряват украински бежанци в свободните си парцели.
View this post on Instagram
A post shared by Airbnb (@airbnb)

Струва си да се означи, че не всички разгласи в Airbnb касаят благосъстоятелност на локални поданици - частни жилища и даже хотелски стаи на огромни марки са листнати в платформата. В обществените медии към този момент се показват опасения по отношение на това дали обявите са благосъстоятелност на украински локални поданици, а не на руснаци или наемодатели от чужбина.

Ди Маджо предлага да откриете името на локален човек като контакт и да му изпратите известие преди резервация. Много консуматори получават сърдечни отговори от притежатели на жилища в страната.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР