Кампания по безплатни прегледи и лечение на смущения в стойката,

...
Кампания по безплатни прегледи и лечение на смущения в стойката,
Коментари Харесай

Безплатни прегледи за гръбначни изкривявания на деца започват във Видин

Кампания по безвъзмездни прегледи и лекуване на разстройства в стойката, походката и съществуване на гръбначни изкривявания при деца в учебна възраст стартира във Видин. Те ще бъдат осъществявани в Диагностичен център за ортостатични и мускулно-скелетни разстройства, оборудван с последно потомство съвременна техника. Прегледите ще се вършат на неповторим за Балканския полуостров уред, който беше показан от заместник- кмета на Видин Цветан Асенов.
"Специализираната здравна техника е създадена и доставена от немска компания, която се занимава с произвеждане на съответната техника. Машината се употребява за обзор на пациенти, които страдат от проблеми в стъпалата, болки в ставите и гърба, като синхронно мери натиска на стъпалата, придвижването на краката и таза, както и придвижването на гръбначния дирек при вървене. Апаратурата прави разбор на походката посредством оценка на цялото тяло ", сподели Асенов.
Лекари с нужната подготовка ще бъдат ангажирани за прегледите.
На два пъти (първоначален и второстепенен преглед) по 1000 възпитаници от Видин ще бъдат прегледани в Диагностичния център за ортостатични и мускулно-скелетни разстройства, който се намира в постройката на някогашното "Зъболечение ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР