Камила все по-често е в светлините на прожекторите, а времето

...
Камила все по-често е в светлините на прожекторите, а времето
Коментари Харесай

В какви са отношенията ще влезем след гредата между Кейт и графика й

Камила все по-често е в светлините на прожекторите, а времето й като бъдеща кралица-консорт наближава от ден на ден. На прага на 75-ия й рожден ден тя се появява като гост-редактор на най-популярното списание за градини във Англия Country Life Magazine.

Най-любопитният факт от гостуването й са фотосите - те са направени от Кейт Мидълтън.

Още около Платинения празник на кралицата забелязахме, че херцогинята на Корнуол и херцогинята на Кембридж прекарват време дружно и са във очевидно другарски връзки. Кейт и Камила бяха дружно в каретата на път за Бъкингамския замък, дружно с трите деца на Мидълтън и принц Уилям.
Вижте тази обява в Instagram.

А в този момент Кейт застава зад обектива, с цел да направи портретите на свекърва си за Country Life Magazine. Това става по експлицитното предпочитание на Камила, а фотосите са направени в двора на личния й дом в Уилтшир Реймил.

Със специфичното издание на Country Life Magazine се отбелязва освен идния 75-и рожден ден на Камила, който ще е на 17 юли, само че и 125-та годишнина на самото списание. Съпругата на принц Чарлз е третият член на кралското семейство, който се включва като гост-редактор.

Преди това във връзка 70-те си рождени дни като редактори на Country Life Magazine се изявяват принц Чарлз и единствената щерка на кралица Елизабет принцеса Ан.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР