Камерите, които измерват скоростта на движение на автомобилите по пътищата,

...
Камерите, които измерват скоростта на движение на автомобилите по пътищата,
Коментари Харесай

Германци пробват непробиваема камера

Камерите, които мерят скоростта на придвижване на колите по пътищата, постоянно са жертва на недоволни водачи, които ги чупят, подпалват или даже стрелят по тях с цел да ги повредят. Този вандализъм е реалност в Германия и тъкмо поради това компанията Vitronic сътвори камера, която е устойчива на повреди и може да бъде преместена от една позиция на друга позиция, защото самата камера съставлява нещо като товарно ремарке.

В независим режим камерата може да работи до 10 дни и да прави по към 1000 фотоси дневно. Можете да промените батериите й без прекъсвате работата й. 

От Vitronic обясняват, че са дали на камерата " най-хубавата отбрана против вандализъм ". Корпусът е непробиваем за куршуми, изцяло водоустойчива е, а колелата на ремаркето са изцяло скрити. Инсталирана е и автоматизирана система за отбрана от пожар, както и алармена система - ако се откри някой доста твърдоглав апаш.

Лошата вест за водачите е, че камерата е оборудвана със система Poliscan, която разрешава бързото отчитане на всички транспортни средства в няколко ленти.

Засега камерата Vitronic се тества в Германия и към този момент е известно, че серийната версия ще коства към 150 000 евро.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР