Камера заснема призрачна ръка в стар музей в Нотингам … Невероятно

...
Камера заснема призрачна ръка в стар музей в Нотингам …
Невероятно
Коментари Харесай

Камера заснема призрачна ръка в стар музей в Нотингам




Камера снима призрачна ръка в остарял музей в Нотингам … Невероятно посещаване на фантом е снимано от камера за видеонаблюдение в остарял музей в Нотингам (Nottingham), в Обединеното кралство (Zona666.com). В един от ъглите на експозицията има катафалка във викториански жанр. Многократно се е съобщавало, че в тази стая са следени аномални феномени, в това число призраци и полтергейст. Изследователят на паранормални феномени Стив Уесън взема решение да ревизира тези истории. Вечерта на 3 януари 2019 година, той конфигурира камера за видеонаблюдение в залата (ще гледате видеото по-долу).



Катафалката в експозиционната зала На идната заран, Стив разгледал сниманото и бил доста изумен, когато видял по какъв начин за секунда “нещо ” се появява от стената на постройка, което приличало на човешка ръка. Четете още: Скелетът: призрака от двореца Хемптън Корт (видео)



В същото време, дървената преносима ръкохватка, ситуирана зад катафалката, стартира да пада, като че ли е била откачена от призрачната ръка.



По-рано, в тази зала имало кино. От тогава, хората съобщавали за паранормалните феномени, които се случват тук. Стив Уесън споделя: “Когато инсталирах камерата за през нощта, аз се уверих, че няма никой в ​​стаята. Тръгнах си, затваряйки всички порти. На сутринта, на 4 януари 2019 година, аз хвърлих къс взор върху записите, без да чакам да видя нещо такова. И внезапно видях тази клатеща се дървена ръкохватка и ръката, която излезе пт стената! Беше ужасно, само че в това време и необикновено! ” Спорд откривателя, появяването на призрака предизвиква механически недостатъци при записа. Стив прибавя: “Специално използвахме камера с екран от 1080 пиксела и не би трябвало да има такива недостатъци, които да се демонстрират. ” Гледайте и самото видео снимано от камерата на Стив.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР