Камера за видеонаблюдение е успяла да снима група от тийнейджъри,

...
Камера за видеонаблюдение е успяла да снима група от тийнейджъри,
Коментари Харесай

Потресаващо: Бандити убиха жестоко тийнейджър и след това го отпразнуваха в "Макдоналдс"

Камера за видеонаблюдение е съумяла да снима група от младежи, които умъртвили 17-годишния Лиъм Хънт в уличка и по-късно се върнали в " Макдоналдс " с приповдигнато въодушевление. Шокиращият случай се е случил в Нортхемптън, Англия.

Преди убийството те били седнали в " Макдоналдс ", а след това почнали да излизат един по един. Бандитите наблюдавали жертвата си и откривайки безлюдно място те хванали 17-годишния младеж и го умъртвили. На фрагментите се вижда по какъв начин Аарон Джоузеф сгъва въжето, с което е удушен Лиъм, а Кен Алабън-Хамилтън крие в земята нож, с който са доубили младия мъж.

След злодеянието, извергите решили да отпразнуват своя " героизъм " в " Макдоналдс ". Отново, въз основа на видеото, се вижда, че им е било доста радостно. Съдейки по жестовете на фрагментите, те се наслаждавали на детайлностите за убийството и с усмивка на лицата си се хвалели с уменията си на убийци...

Скоро полицията съумяла да арестува нарушителите. Засега единствено 21-годишният Аарон Джоузеф е признал за убийството. Съдът обаче има задоволително доказателства, с цел да сложи зад решетките всички участници в закононарушението.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР