Камелия разтърси мрежата с емоционално признание. Тя се обясни в любов

...
Камелия разтърси мрежата с емоционално признание.
Тя се обясни в любов
Коментари Харесай

Шокиращо признание! Камелия: Влюбих се от пръв поглед

Камелия раздруса мрежата с прочувствено самопризнание.

Тя се изясни в обич на приятеля си Цветин. " Честита годишнина, обичани мой. 25 години дружно във всичко. Ти си мъжът, който ме кара да се усещам същинска жена. Влюбих се в теб от пръв взор. Благодаря ти за всичко, което си. Благодаря ти, че правиш живота ни необикновено прекарване. Обичам те ", написа певицата в обществените мрежи, написа hotnews.bg.

Разбира се, последваха доста поздравления от феновете на звездата на фолка и от сътрудници. " Честит ви празник, прекрасници ", написа Поли Генова. " Честита годишнина! Бъдете здрави и доста щастливи! ", включи се Михаела Филева. И с двете певици Камелия бе един до друг в " Гласът на България ", само че след това бе сменена от Галена.

Бившата пайнерка постоянно е изтъквала приноса на мъжа, с който са дружно към този момент над 25 години, освен в развиването си като персона, а и в кариерата си. Двамата са имали компликации, само че точно преодолявайки ги, се уверили, че са един за различен. Най-същественото им преоткриване се случило след година разлъка. Живеели настрана, само че се виждали непрекъснато.

„ Разбрах, че това е моят човек ”, показа Камелия за този миг от връзката си с Цветин. Чалга дивата се убедила, че Цветин е половинката й – и образно, и като темперамент, като държание, всячески.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР