> Камелия, Глория и СилвияНякога, когато нямаше толкова много изпълнители,

...
> Камелия, Глория и СилвияНякога, когато нямаше толкова много изпълнители,
Коментари Харесай

Чалга легенда избухна: Не всички от нас са пробили, минавайки през нечии легла

 > Камелия, Глория и Силвия

Някога, когато нямаше толкоз доста реализатори, получавах ей, такива адресирани писма - имам безчет от тях, изпълнени с удивление, доста топлота и любов. Някога бяхме малцина, само че за сметка на това качествени певици и артисти, колкото и нескромно да звучи. Някога музиката не беше комерс, а подбрана - с хубави текстове и мелодии. Не беше срамно да се наречеш поп-фолк певица, а в днешните времена, признавам, че в случай че някъде не ме разпознаят, откровено се веселя.

Мразя, когато поставят всички певици под общ знаменател, тъй като НЕ всички от нас са пробили в музиката самопредлагайки се и минавайки през кревати! АЗ НЕ СЪМ ОТ ТЯХ! И други мои колежки не са! Всичко опира до индивида, до неговото образование и морал, до това какъв брой уважаваш себе си като жена!

Във всяка една специалност има гнили ябълки, само че, апелирам - бъдете интелигентни и не хвърляйте камъка с лека ръка! На тези, които са лимитирани в мисленето си, ще кажа следното: поп-фолк певиците или по този начин обичаното ви определение " чалга-певици ", могат да пеят съвсем всичко, от всеки един музикален род! А това малко певици от другите стилове музика го умеят!

Благодаря за вниманието! Не бъдете сноби!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР