Камелия е една от участничките във Фермата, която все минава

...
Камелия е една от участничките във Фермата, която все минава
Коментари Харесай

Удари дъното във Фермата: Няма да повярвате какво направи ...

Камелия е една от участничките във " Фермата, която все минава сред капките и до момента не е била нито фермер, нито на огромната сцена, само че това не й пречи непрекъснато да върти интриги и да е на дъното на всеки скандал.

Брюнетката съумя да настрои всички срещу Хепи Ванче, тъй като е отказала да се жертва в двубой непринудено, а самата тя не желае и да чуе да се прежали.

Последната постъпка на Камелия обаче удари дъното и затвърди мнението, че е фурнаджийска лопата. Когато се разбра, че Елена ще се бори против Валерия за оставане във " Фермата ", Камелия я прежали авансово и незабавно се опита да се сближи с Аксения, която до неотдавна също оплюваше.

Участничката от Поморие обаче незабавно я разгада и въпреки, че не я обиди непосредствено, ѝ изясни, че не утвърждава държанието ѝ, което постоянно е лицемерно.

След като Камелия остана без Елена след дуела в събота вечерта, през днешния ден ще бъде забавно каква ще е идната ѝ тактичност и какъв брой ще се наведе още, единствено с цел да си завоюва нови " другари ".

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР