Камъкът е участникът, който напусна риалити предаването Маскираният певец на

...
Камъкът е участникът, който напусна риалити предаването Маскираният певец на
Коментари Харесай

Падна маската и на Камъкът в Маскираният певец

Камъкът е участникът, който напусна риалити предаването " Маскираният артист " на крачка от огромния край. Той се изправи в конфликт с Носорогът, Гъбарко и Госпожицата, която за следващ път се разписа с победа в зрителския избор.

Под скандирането " Долу маската " от страна на водещи, панелисти и аудитория, под Камъка се оказа Тото от хип-хоп дуото СкандаУ. Преди да разкрие самоличността си, той първо смъкна цялата останала част от костюма си, като остана по тениска и къси гащи.

Нито един от панелистите не позна кой се крие под маската на Камъка. Алекс Раева, Азис, Марта Вачкова и Владо Пенев заложиха вместо това на Георги Блажев, Наум Шопов и Александър Сано.

След като Тото се появи, екранната сестра Жекова от " Откраднат живот " си спомни предходна своя доктрина, при която е познала, че половината СкандаУ забавлява публиката с забавния облик.

" С майка му съм бил съученик. Враца си е Враца ", ентусиазира се на своя ред водещият Краси Радков. " Страхотен асортимент на песни, мяташе ги на всички места ", добави и Геро.

" Миналата година бях тук за веднъж и ме познаха незабавно. Но тази... ", намигна Тото на собствен ред, като се закани на детективите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР