Към поредно събаряне на незаконни постройки в пловдивската "Арман Махала",

...
Към поредно събаряне на незаконни постройки в пловдивската "Арман Махала",
Коментари Харесай

Събарят незаконни постройки в ромската "Арман махала" в Пловдив

Към следващо срутване на противозаконни постройки в пловдивската "Арман Махала ", пристъпи администрацията в регион "Северен ".

Днес се отстраняват две солидни двуетажни жилищни здания, всички противозаконни постройки са без каквито и да е строителни документи и бумаги и са построени върху терен общинската благосъстоятелност, сподели районният кмет Ральо Ралев, представен от Българска телеграфна агенция.

В региона на "Арман Махала " противозаконните постройки бяха 26. Досега в предходните акции на районната администрация бяха отстранени 16, посочи Ралев. Заповедите за унищожаване на противозаконното строителство са доказани от правосъдните институции, както в България, по този начин и от Европейския съд по правата на индивида в Страсбург.

За подлежащите на унищожаване здания към момента се чака приключването на делата, а някои от тях имат краткотрайни ограничаващи ограничения от Европейския съд по правата на индивида. На всички жители на противозаконни постройки е предоставена опция за краткотрайно настаняване в обществено жилище от Агенцията за "Социално подкрепяне ", уточни още районният кмет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР