Към официалното откриване се присъединиха съмишленици от цялата страна, които

...
Към официалното откриване се присъединиха съмишленици от цялата страна, които
Коментари Харесай

„Продължаваме Промяната – Демократична България“ откри предизборната кампания в Пловдив

Към формалното разкриване се причислиха съидейници от цялата страна, които дружно с партиите в обединяването и десетки цивилен придвижвания, обявиха, че има по какъв начин България да бъде страна, в която хората водят естествен европейски живот. 

 

Начало на събитието сложиха Никола Минчев и Йордан Иванов, които са на първо и второ място в листата на обединяването в Пловдив град.

 

След тях с изказване се включи съпредседателят на Продължаваме Промяната Кирил Петков:

 

„ Ние и „ Демократична България “ имаме вяра, че единен българският народ може да реализира всичко. Към това обединяване се причисляват и цивилен придвижвания, които вписаха своята идея в книгата на идеите.

 

Все повече българи се сплотяват към фантазията за България с естествени европейски приходи, обикновено европейско правораздаване, обикновено европейско обучение, обикновено европейско опазване на здравето, естествени европейски пенсии, естествени европейски улици, естествени европейски паркове и опазване на доста красивата ни природа. “

 

Христо Иванов съобщи, че на 2 април българите имат явен избор с номер 12 в бюлетината:

„ Свободата, не е подарък. Защитава я всяко потомство. Днес ние сме тук, с цел да стартираме пътя си към успеха, само че не за нас, а за България! Имаме явен избор с номер 12. ”

 

Атанас Атанасов изрази убеденост, че на 2 април обединяването ПП-ДБ ще бъде първа политическа мощ:

 

„ България има потребност от концентрацията на демократичните сили и ние сме дружно! Сигурен съм че на 2 април ще сме първа политическа мощ! “

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР