Към него в заден план се присъедини Коди Шрадър от

...
Към него в заден план се присъедини Коди Шрадър от
Коментари Харесай

Отборът на AP All-America е пълен с играчи от 5-та и 6-та година, включително спечелилия Heisman QB от LSU

Към него в назад във времето се причисли Коди Шрадър от Мисури, бягащ бек от шеста година и някогашен Дивизия II състезател, който води нацията със 124,9 ярда тичане на мач.

Другият шестогодишен състезател на първия тим на AP беше бранителят на Северна Каролина Стейт Пейтън Уилсън, който завоюва премията Чък Беднарик като народен предпазен състезател на година.

Канзаският щатски гард Купър Бийби, крайните играчи Лайату Лату от UCLA и Джалън Грийн от Джеймс Медисън и защитният състезател на Тексас Т'Вондре Суат бяха другите играчи от петата година, които направиха първия тим.

>

Колежанските играчи, които са били в учебно заведение по време на пандемичния сезон 2020 година, получиха спомагателна година право на присъединяване и към момента се усеща наличието им в цялата страна.

Още единадесет играчи от пети курс станаха втори и трети тимове и имаше осем шестогодишни играчи, определени за тези тимове, в това число куотърбекът на Вашингтон Майкъл Пеникс младши, подгласник на Хайсман. Penix и второто класира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР