Към момента на писане на статията Биткойн (BTC) се търгува

...
Към момента на писане на статията Биткойн (BTC) се търгува
Коментари Харесай

Търсенето на Биткойн расте – какво означава това за инвеститорите?

Към момента на писане на публикацията Биткойн (BTC) се търгува на цена от $42,900, като пазарната му капитализация надвишава $843 милиарда.

На фона на тези индикатори CryptoQuant организира разбор, хвърлящ светлина върху няколко фактора, които могат да доведат до дефицит на предложение на BTC заради засиленото търсене.

Въз основа на разбора, изработен от oinonen_t, създател и анализатор в CryptoQuant, скоро може да се следи повишаване на търсенето на BTC.

Основният катализатор зад този предстоящ скок е идното на половина понижение, което се чака да повлияе на % на издаване на BTC. Освен това появяването на ETF-и също може да способства доста.

Анализът допуска:

Традиционно увеличението на търсенето има наклонност да покачва цените. Когато търсенето се усилва, а предлагането остава непрекъснато или понижава, цената на актива нормално внезапно нараства. Това демонстрира, че може да следва евентуално бичо рали.

Mignolet, анализатор и създател в CryptoQuant, извърши разбор , употребявайки двоичния CDD на BTC – метрика, употребена за интерпретиране на придвижванията на дълготрайните притежатели.

Според разбора 182-дневната пълзяща междинна на данните за бинарния CDD допуска началото на бичи тренд, като зеленото поле демонстрира интервала, в който данните надвишават етапа на струпване.

Ако тя надвиши доста този диапазон, евентуално ще стартира цялостен прогресивен ценови цикъл.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР