Към момента е потвърдено, че животът си загубиха двама мъже

...
Към момента е потвърдено, че животът си загубиха двама мъже
Коментари Харесай

И мъж пътувал в колата със загиналите съдия Мария Москова и дъщеря ѝ

Към момента е доказано, че животът си изгубиха двама мъже и две дами. Вчера в 22:30, преминавайки по мост, свързващ кв. " Василико " и Царево, автомобил пропада и бива отмъкнат към морето. В колата са били майка, щерка и мъж. Очевидци откриват, че малко след пропадането на автомобила, пешеходец също е бил обхванат от водата. Той е бил предизвестен за заплахата, само че въпреки всичко се е опитал да мина по моста. Това сподели шефът на ОДМВР - Бургас - старши комисар Емил Павлов, написа

Четирите лица са открити като идентичност. Към момента няма други лица в неопределеност и се стопират издирвателните дейности. Ако има сигнал, екипите са в подготвеност да възобновят издирването. 

Затворен е пътят Ахтопол-Синеморец, само че всеки миг ще отворят обходния маршрут. Целият трафик от и към Царево ще се реализира от там. Синеморец не е откъснат от няколко часа, пътят е отворен.

" Обстановката се възстановява. Щабът все решение на минем на втори стадий - разчистване и оценяване на вредите ", добави старши комисар Павлов.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР