Към момента Джон Леджънд не се слави като човек, който

...
Към момента Джон Леджънд не се слави като човек, който
Коментари Харесай

Какво е развалило приятелството между Джон Леджънд и Кание Уест

Към момента Джон Леджънд не се слави като човек, който разкрива кой знае какъв брой доста към персоналния си живот. Но пък за сметка на това брачната половинка му Криси Тейгън е поела самодейността.
 Криси Тейгън, Джон Леджънд и изненадващата вест за бременността ѝ
Дълго защитаваната загадка на Криси Тейгън

Една чудесна вест

Но изпълнителят въпреки всичко от време на време намира за нужно също да каже нещо персонално. Като да вземем за пример за какво с Кание Уест към този момент не са толкоз положителни другари, колкото са били преди години.

В изявление за подкаста на CNN The Axe Files Леджънд споделя, че връзките му с рапъра са се развалили поради политиката. И по-конкретно - поддръжката, която Кание Уест показва към Доналд Тръмп.
 Снимка 583654

Докато Джон Леджънд напълно очевидно поддържаше Джо Байдън на миналите президентски избори. Заслуга за развалянето на връзките им има и фактът, че изпълнителят на " All Of Me " обществено отхвърли да поддържа Уест, когато рапърът реши да се кандидатира за президент.
 Пийт Дейвидсън, раздялата с Ким Кардашиян и лечението, на която се е подложил поради Кание Уест
Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън след раздялата

Защо комикът се е подложил на терапия

Тази липса на поддръжка от страна на Джон Леджънт е ядосала Кание и той признава в изявлението, че от този миг не са толкоз близки, написа HuffPost.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР