към 45-ото Народно събрание ще проведе днес първото си заседание,

...
към 45-ото Народно събрание ще проведе днес първото си заседание,
Коментари Харесай

Промени в Изборния кодекс ще разглежда на първото си заседание новата правна комисия

към 45-ото Народно заседание ще организира през днешния ден първото си съвещание , съобщи БГНЕС. Предстои депутатите от комисията да обсъдят на първо гласоподаване законопроект за изменение и допълнение на Изборния кодекс, импортиран от Христо Иванов и група народни представители нa 15-ти април. Законопроектът е записан като първа точка.
Очаква се първо гласоподаване на законопроекта за изменение и допълнение на , импортиран от Ива Митева и група народни представители, както и законопроекта за изменение и допълнение на Изборния кодекс, импортиран от Мая Манолова и група народни представители нa 16-ти април. Като точка 4 е записано в програмата на комисията и разискване за първо гласоподаване на законопроект за изменение и допълнение на Изборния кодекс, импортиран от Христо Иванов, Антоанета Цонева и Ивайло Мирчев.
 Докато пишат Изборен кодекс, депутати се оплакват, че ще изтърван мача Докато пишат Изборен кодекс, депутати се оплакват, че ще изтърван мача
Жена ми ще прави яйца в 13 ч. за Великден. Да прекратяваме съвещанието и да честваме. Това съобщи народен представител от опозицията при започване на...
Предстои и разискване за първо гласоподаване на законопроект за изменение и допълнение на Изборния кодекс, импортиран от Десислава Атанасова и група народни представители нa 19-ти април, както и импортиран за първо гласоподаване законопроект за изменение и допълнение на Изборния кодекс, импортиран от Николай Хаджигенов.
Като последна точка в програмата на комисията е записано първо гласоподаване на законопроект за изменение на Закона за политическите партии, импортиран от Ива Митева и група народни представители нa 15-ти април.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР