Каляри загуби домакинството си на Ювентус, в мача между двата

...
Каляри загуби домакинството си на Ювентус, в мача между двата
Коментари Харесай

Ювентус потроши гредите на Каляри, записа минимален успех

Каляри загуби семейството си на Ювентус, в мача сред двата отбора от 20-ия кръг на Серия " А ". Битката на стадион " Сант Елия " приключи при резултат 0:1.

Единствения гол в мача вкара Федерико Бернардески, разписал се 15 минути преди последния съдийски сигнал.

Шампионите нямаха право на неточност в Сардиния, с цел да не изостанат от водача Наполи. В момента южняците са с точка задатък на върха, като имаха надалеч по-лесна задача в този кръг - домакинство на предпоследния в класирането Верона.

 Наполи мина през Верона за победа №16, удържа водачеството в Серия
Наполи мина през Верона за победа №16, удържа водачеството в Серия " А " (Резултатите от кръга)

Неаполитанците биха противника с 2:0

За днешния мач треньорът на Юве Масимилиано Алегри не можеше да употребява Клаудио Маркизио, който получи травма по време на успеха с 2:0 над Торино за Купата. Аут бяха още капитанът Джанлуиджи Буфон, Матия Де Шилио, Бенедикт Хьоведес и Хуан Куадрадо.

Отборът се регистрира с куп обилни пропуски още преди почивката, като единствено до 17-ата минута гостите към този момент на два пъти бяха намирали гредите зад стража на съперника си - първо след изстрел на Дибала от свободен удар, а по-късно и при опит на Бернардески да порази вратата на Каляри.

 Снимка 313020
Източник:

Той въпреки всичко стори това, само че едвам в последната част от дуела, разписвайки се за оказалото се и извънредно 0:1 в 74-ата минута на мача.

През предишния сезон " бианконерите " завоюваха гостуването си на Каляри с 2:0 и са в серия от към този момент четири следващи победи над този противник без позволен гол - най-хубавото им достижение против сардинци от 1993 година

 Ювентус без Джиджи Буфон против Каляри
Буфон пропуща и идващия мач на Ювентус

На вратата още веднъж ще бъде Войчех Шчесни

Каляри пък няма победа над Юве от 17 мача насам - 3:2 в Торино през 2009 година, а за последно завоюва вкъщи през 20-ти век - 1999 година с 1:0.

 Снимка 250939
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР