Калоян Цветков - кмет на община Вълчи дол, обяви утрешния

...
Калоян Цветков - кмет на община Вълчи дол, обяви утрешния
Коментари Харесай

Бурята откъсна населени места от света във Варненско

Калоян Цветков - кмет на община Вълчи дол, разгласи утрешния ден за неучебен на територията. Това стана откакто през днешния ден бе оповестено бедствено състояние там.

Усложнена остава и ситуацията на територията на община Аксаково, оповестява кметът Атанас Стоилов. Данните са били систематизирани към 9,00 часа тази заран:

Заради бурния вятър и снегонавяванията 9 обитаеми места в този регион са безусловно откъснати от света. Това са селата Радево, Ботево, Зорница, Засмяно и Любен Каравелово, Водица, Новаково, а в Генерал Кантарджиево –може да се влезе от долния път. 13 села още веднъж от територията на община Аксаково – Игнатиево, Припек, Изворско, Крумово, Радево, Ботево, Зорница, Засмяно и Любен, Каравелово, Водица, Доброглед и Новаково и Янчова поляна са без електрозахранване,а отчасти без ток са региони в град Аксаково. Пред кметството в Игнатиево две паднали дървета са съборили електропровод високо напрежение. В Доброглед няма нито вода, нито ток.

Съобщава се и за закъсали коли в права по пътя Куманово – Каменар.

В община Бяла ситуацията е естествена. Няма снегонавявания. Едно село без ток и едно без вода, прецизира кметът на Бяла инж. Пеньо Ненов.

И на територията на Аврен всичко е под надзор, оповестява кметът Емануил Манолов. Екипите са на място и работят по премахване на повредите!

В община Провадия всички села са без електрозахранване, ток има единствено в с. Бързица, осведоми кметът Димо Димов. Температурата е от 0 градуса - до -1. Има сняг, само че всички пътища са проходими. Има паднали дървета, които се разчистват с общинска техника, сподели още той, оповестиха от пресслужбата на регионалната администрация във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР