Калкулатор или помощ от приятел вдигат оценките на класните работи,

...
Калкулатор или помощ от приятел вдигат оценките на класните работи,
Коментари Харесай

Онлайн изпити: С различни номера ученици и студенти изкарват по-високи оценки

Калкулатор или помощ от другар подвигат оценките на класните работи, които текат сега по време на. Това написа " Телеграф ", като се базира на възпитаници и учители.
По време на тестванията по математика потреблението на калкулатор е неразрешено. Присъственото образование прави пресмятането на дилемите благодарение на устройството съвсем невероятно по време на изпит. При отдалечените проби обаче, даже и с камера децата съумяват да си оказват помощ с калкулатор. Така си подсигуряват бързо и тъкмо решение на задачата. Обикновено употребяват устройството посредством мобилния си телефон, който е до тях. Колкото и да ги следи учителят, децата са бързи и съумяват да надхитрят даже камерата.
 Приемат заявки от искащи децата им да учат електронно Приемат заявки от искащи децата им да учат електронно
Министерството на образованието и науката е основало организация посредством районните ръководства на образованието за приемане на заявки...
Някои възпитаници прибягват до помощ от другар, даже от родител. Това става с бърза сличаване на дилемите или въпросите в теста по БЕЛ посредством общ чат в приложенията Viber или Discord, отворен на компютъра. Последното приложение е най-новият шлагер измежду учениците, което им оказва помощ за бърза връзка посред им. 
Преподаватели признават, че имат съмнения, че възпитаници употребяват помощ по време на тестванията от разстояние. Те са наясно с уменията на всеки и по тази причина незабавно хващат по кое време са прилагани трикове. Не постоянно обаче съумяват да потвърдят, че ученикът е преписвал. Според множеството учители обаче това, че получават помощ по време на изпита, като цяло няма да се отрази на качеството на образованието. Тези, които са отдадени на ученето, се стараят както по време на присъственото, по този начин и по време на отдалеченото образование. И противоположното.
Студентите не остават по-назад и са не по-малко изобретателни на тестванията онлайн. В момента в доста от университетите текат изпитни сесии. Пищовът към този момент не се прави на хартия, а идва благодарение на мобилния телефон или от компютъра. По този метод, а не на хартия се употребява класическият царски пищов. Отново се пишат авансово тематиките от конспекта. Всяка от тях се пази в Word, а когато се падне някой от въпросите, стремително се прави копи-пейст и шестицата е изкарана, хвалят се пред изданието бъдещи висшисти. Дори признават, че по този начин изкарват триумф над 5.50, който им урежда стипендия. Друг способ сходен на този при учениците е човек до студента, който седи отвън обсега на камерата. При старта на теста помощникът стартира да написа дружно с изпитвания и по този начин му оказва скъпа поддръжка.
Онлайн изпитите за студенти нормално се организират в разнообразни платформи като Microsoft Teams и Zoom. В една обща стая са до 10 индивида, които вземат решение теста. Всеки учител може да следи всеки изпитван. Ако той стартира да се движи, камерата се доближава, с цел да улесни преподавателя. Така преписвачът може да бъде изобличен. В случай че професорът се съмнява, може да изиска от студента да си покаже ръцете или пространството към себе си. Въпреки ограниченията обаче, някои от изпитваните съумяват да надхитрят системата.
 Учители на първи клас не си пускат камерата. Как ще учат децата ни да пишат? Учители на първи клас не си пускат камерата. Как ще учат децата ни да пишат?
Вчера имахме сигнал, че учители на първи клас не си пускат камерата, с цел да не им се нарушава персоналното пространство. Как се допуска, ч...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР