Калин Врачански не спира да съсипва всяка жена, с която

...
Калин Врачански не спира да съсипва всяка жена, с която
Коментари Харесай

Нимфоман? Калин Врачански не може да направи семейство, изневерява дори на Алекс, няма и да се ожени за нея

Калин Врачански не стопира да унищожава всяка жена, с която има нещо общо. Той се оказа цялостен женкар, въпреки да се прави на образован и добър мъж.

Актьорът, чиято звезда изгря в сериала „ Стъклен дом “ преди 12 години, през днешния ден към момента е ерген, въпреки да трансферира 40-те. От 3 години насам околните му живееха с вярата, че се е трансформирал и най-сетне ще направи семейство като всички естествени хора, само че уви, това няма да се случи.

Калин изневеряваше на всички свои гаджета, само че се кълнеше, че с художничката Александра е намерил любовта. Това се оказа следващата неистина на артиста, който обича да си вади мъжкия признак при всеки комфортен случай.

Врачански е унищожил връзката си и с Алекс след брутална невярност. Той й е кръшнал по най-унизителния метод – с лека жена, тъй като просто му се доправило секс и набарал каквото му е на разположение.

През годините Калин сподели, че когато става дума за секс, няма никакви задръжки и угризения. Той без срам отмъкна гаджето на артиста Орлин Павлов Надя, след това пък спеше със фамилната по това време журналистка Мариана Векилска.

Някои от познатите му към този момент стартират да се съмняват, че артистът има диагноза по отношение на секса и е нимфоман. Определено държанието му е граничещо с несъответстващо, тъй като даже когато е влюбен, не може да си държи гащите обути, а хойка по непознати дами.

Категоричният отхвърли на Калин да се задоми, т.е. да се ожени и да има деца, ускорява спекулациите, че е болен на тематика секс. Не може мъж на над 40 година да има подобен боязън от обвързване, просто не е обикновено.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР