Калин Вельов е вторият участник, който си тръгва от третия

...
Калин Вельов е вторият участник, който си тръгва от третия
Коментари Харесай

Падна втора маска в „Маскираният певец“

Калин Вельов е вторият участник, който си потегля от третия сезон на „ Маскираният артист “.

Известният музикант съумя да заблуди членовете на Панела и да поддържа мистерията до последния миг. „ Искам да благодаря на целия екип и на всички фенове. Много ми беше мъчно да се скрия и да не се дръзвам. Предизвикателство беше да скрия латино същността си и да не мога съвсем да се движа “ показа Вельов за задачата да вдъхне живот на Куфарът.



Панелистите Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев не познаха коя известна персона се крие и зад втората паднала маска.

Техните догатки водеха към актьорите Филип Аврамов и Станимир Гъмов, както и към журналиста от утринния блок на NOVA Румен Бахов.

Нови борби развълнуваха феновете на най-мистериозното шоу в телевизионния ефир.

Букетът се изправи против Гъбарко, Порцеланът влезе в дуел с Госпожицата, а в епична тройна борба участваха Носорогът, Прилепът и Куфарът.



Детективските умения на Панела още веднъж бяха подложени на тествания и измежду обвинените се чуха имената на Дара Екимова, Милица Гладнишка, Михаела Маринова, ALMA, Сантра, DJ Дамян, Георги Симеонов – JJ, Орлин Павлов, Иво Димчев и други.



Докато напрежението за последната борба се покачваше, сцената бе превзета от още една маска от предходния сезон на „ Маскитаният артист “. Този път под костюма на Златния се криеше не Кристиан Кирилов, а спечелилият от втория сезон на формата - Борислав Захариев – Боби Турбото.



„ Много се веселя, че имам още веднъж опция да съм на тази сцена. Искам да кажа, че доста обичам всички от Панела”, показа Боби за присъединяване си в предаването довечера. Звездните следователи се затрудниха от подвеждащия отговор на маската и още веднъж не познаха артиста. Сред догатките им се оказаха имената на Ивайло Захариев, Ненчо Балабанов и Шеф Манчев.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР