Калифорнийското ателие Big Limos, занимаващо се с преправяне на обикновени

...
Калифорнийското ателие Big Limos, занимаващо се с преправяне на обикновени
Коментари Харесай

Продава се първата Tesla стреч лимузина

Калифорнийското ателие Big Limos, занимаващо се с превръщане на елементарни коли в така наречен стреч лимузини, пусна публикация в eBay, че продава първата в света (по думите на продавача) удължена версия на електрическия автомобил Tesla Model S.

Цената към този момент надвишава $80 000, като не е ясно до края на търга до какъв брой ще доближи. От Big Limos правят оценка преработката на $200 000. В описанието на обявата се споделя, че лимузината е направена въз основата на Model S S85 от 2015 година.



Проектът е приключен на 90%, а самата кола е с пробег от едвам 241 километра. Лимузината се зарежда от електромотор с мощ 382 конски сили. Максималният въртящ миг, който е 441 Нм, се предава на задните колела. Батериите са с потенциал 85 киловат часа.

Сега, от компанията декларират, че предстоят довършителни работи, които са свързани главно с преправка на салона на автомобила. Той ще е изцяло подготвен напълно скоро, като възможния покупател ще може да получи електрическата си стреч лимузина при започване на идната година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР