kaldata.comОАЕ ще бъде първата държава, получила виртуален китайски водещ, базиран

...
kaldata.comОАЕ ще бъде първата държава, получила виртуален китайски водещ, базиран
Коментари Харесай

Китай започна да експортира виртуални телевизионни водещи

kaldata.com

ОАЕ ще бъде първата страна, получила виртуален китайски водещ, основан на логаритми с изкуствен разсъдък. Това е следващият образец на китайската ИИ агресия, която се добавя от системите за интелигентни градове и смарт камерите с опция за различаване на лицето.

Китайската интернет търсачка Sogou стана известна в целия свят с помощта на разработените виртуални водещи на телевизионни вести. Първият от тях се появи в телевизионния канал на организация Синхуа през месец ноември предходната година. През месец март тази година към мъжката ИИ група се причисли кибернетичното момиче Син Сяомен. А сега  Sogou стартира експорта на своите телевизионни водещи в другите страни .



Първият клиент са Обединените Кралски Емирства. South China Morning Post заяви, че китайският интернет колос е сключил контракт с държавната телевизия на ОАЕ за основаването на първия в света виртуален ефирен водещ, който приказва на арабски език.

И двете страни са уверени, че технологията ще даде опция за проявлението на по-качествени телевизионни вести и ще подкрепи развиването на медийния бранш в този район.

Китай се стреми към 2030 година да стане безспорен водач в региона на изкуствения разсъдък. Разработването на виртуални телевизионни водещи е единствено един от образците на софтуерното развиване. Сред другите китайски разработки в тази област са самостоятелните системи за ръководство на коли, камерите с вградено различаване на човешките лица и още доста други.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР