Каквото се случи в интернет, остава в интернет завинаги и

...
Каквото се случи в интернет, остава в интернет завинаги и
Коментари Харесай

Дрейк целуна 17-годишно момиче и всички са му ядосани


Каквото се случи в интернет, остава в интернет вечно и не се знае кой и по кое време ще реши да извади кирливите ти ризи в името на сензацията.

От през вчерашния ден в мрежите се върти видео от концерт на Дрейк от 2010 година, в което рапърът кани на сцената момиче от публиката, което подарява с немного подобаващи похвали и целувки.



Ясно се вижда по какъв начин Дрейк се поотърква в младата си фенка и даже прокарва ръце през гърдите й по " внимателен " метод, който е добре прочут на множеството мъже.

Основният проблем е, че Дрейк продължава с недомисленото си държание, даже откакто научава, че момичето е едвам на 17.

" Не мога да отида в пандиза към момента ", подмята той, след което целува момичето по ръката, челото, бузите и устните.

 Ким Кардашиан, Кание Уест и Дрейк подпалиха обществените мрежи
Ким Кардашиан, Кание Уест и Дрейк подпалиха обществените мрежи

Дрейк заплашвал фамилията на Уест

От записа също ясно чуваме по какъв начин Дрейк споделя какъв брой му харесва чувството на гърдите й, притиснати към неговото тяло.

Както можем да се досетим, целият този театър се трансформира в толкоз огромен скандал, че даже The Guardian разгласява публикация по въпроса.

Въпреки че случката е от преди 8 години, интернет не пожали похотливостта на Дрейк и изригна против него.

 Песента, която постави завършек на царството на Дрейк
Песента, която постави завършек на царството на Дрейк

Childish Gambino и проблемите на Америка са директно забъркани

От Fox News загатват, че явно става въпрос за провокация против рапъра, защото видеото бе публикувано единствено часове, откакто бе пуснат кино лентата Surviving R. Kelly , който споделя за склонността на изпълнителя Ар Кели да " примамва " малолетни.

Като прибавим към това обстоятелството, че Дрейк е номиниран за общо 7 награди " Грами ", а награждаването е след месец, нещата някак получават още по-провокаторски темперамент.

 Дрейк на 32
Дрейк в 24 любопитни обстоятелството

" Умира си за McDonalds " е единствено един от тях

Не, че желаеме да толерираме сходно държание, само че цялата обстановка ни намирисва на предумишлено нападение против имиджа на рапъра.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР