Каквото и да си говорим Меган Маркъл е най-одумваната и

...
Каквото и да си говорим Меган Маркъл е най-одумваната и
Коментари Харесай

Трус в кралския двор! Меган Маркъл сама си спасява имиджа

Каквото и да си приказваме Меган Маркъл е най-одумваната и недолюбвана кралска персона.

Меган с лекост съумява да се забърква в куп кавги, а също така и непрекъснато тъпче кралските протоколи на Англия.

Оказа се, че в този момент херцогинята на Съсекс е подхванала е подхванала опити да излъска имиджа си.





Но предстоящо или не, още веднъж оплете конците и отново забърка нов всеизвестен скандал.

38-годишната Меган реши да се оправдава в очите на обществеността и стартира да усъвършенства личния си имидж. За задачата тя даже се обърна към известната американската спешна PR организация Sunshine Sachs.

Но тъкмо тук избухна нова скандал и мотив британците да я ненавиждат. Меган е направила това зад тила на съветниците на Бъкингамския замък.



Известно е, че Sunshine Sachs се смята за една от водещите спешни компании в Съединени американски щати и си сътрудничи с доста звезди. Нейни клиенти са Натали Портман, Бен Афлек, Леонардо Ди Каприо, Наоми Кембъл и доста други.

През 2015 година американският кино продуцент Харви Уейнстейн също се свърза с нея, защото бе наклеветен в редица обвинявания за полов тормоз.

Между другото, има доста клюки за Sunshine Sachs: да вземем за пример компанията неведнъж е упрекната в потреблението на тактиката на „ тъмните изкуства “, а също по този начин е наемала платени чиновници да редактират информация за своите клиенти на страниците на Wikipedia.

Според слуховете чиновниците на двореца са шокирани, че Меган е наела чиновници на американската PR организация, изключително когато кралското семейство има умел експерт по връзки с обществеността в лицето на Сара Латъм, чиито клиенти в миналото са били Хилари и Бил Клинтън.

„ Наемането на холивудска компания за личен PR, а да си член на английското кралското семейство е най-малко освен извънредно, само че и шокиращо и скандално “, споделя източник от Бъкингамския замък.



Дали и по какъв начин Меган Маркъл ще се измъкне от следващия скандал, който сама забърка следва да разберем.

източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР