Каквото и да направи Евгения Джаферович в Игри на волята,

...
Каквото и да направи Евгения Джаферович в Игри на волята,
Коментари Харесай

След коментарите за децата: Джаферович се показа като перфектна майка и затвори много усти

Каквото и да направи Евгения Джаферович в " Игри на волята ", тя става обект на хейт. Независимо дали е пропуснала борба поради контузия, дали е била част от някой скандал отвън Арената, или пък е направила нещо, с което да помогне на племето си в борба. Тя просто няма " потребен " ход.

Пука ли ѝ на Джаферович обаче? Изобщо не! Риалити звездата и инфлуенсър въобще не се изяснява на никого, още повече на аудиторията си в Instagram, за решенията и думите си в играта. 

Вместо това обаче гримьорката качи стори, в което споделя, че графикът ѝ напоследък е напълно съгласуван с този на децата ѝ. " Чакам Лейчето да завърши урок по математека, доскоро беше на пеене. Бо сега е на футбол. Тя върви на лека атлетика, двамата дружно вървят на британски, вървят и на програмиране. Замислих се на какъв брой неща вървят децата и по какъв начин тъкмо се редуцира това ", показа тя на стори.

Виж още: Разкош за заслужили девойки: Ето какво стана с Анджелина Атанасова след тежката катастрофа 

" Не ми се желае, като желаят нещо, да им кажа " не ". Винаги желая да ги протоколирам на това, което те желаят ", продължава Джаферович и се обръща към почитателите си, с цел да ги попита - по какъв начин избират на какво да запишат децата си. 

Какво са ѝ дали отговор почитателите, остава тайнственост, само че се надяваме инфлуенсърката да е получила мечтаните отговори. Тя самата продължи деня си с обичайното гледане на " Игри на волята ", в чийто финален епизод нейното племе се раздели с Резиденцията. 

Евгения Джаферович има две деца - Леа и Бо. Леа е на 10 година, а Бо е на 7. И двете дечица са ѝ от връзката и брака с някогашния хърватски футболист и сегашен инфлуенсър Ваня Джаферович. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР