Каквото и да казват за женското щастие“, всеки има своето.

...
Каквото и да казват за женското щастие“, всеки има своето.
Коментари Харесай

12 звезди, които не са планирали да имат деца. И нямахме време да мигнем, когато станаха родители

Каквото и да споделят за „ женското благополучие “, всеки има своето. Много звезди не бързаха да се женят и да имат деца. И с право, тъй като родителството е виновен въпрос и решението би трябвало да е същото.

Въпреки това, мненията на хората са склонни да се трансформират и тези, които в миналото са били без деца, са стигнали до умишлено предпочитание да имат дете. И можем единствено да се радваме за звездите, които през днешния ден се радват на майчинство (или бащинство), даже в случай че в миналото не са желали.

Кирстен Дънст

Кирстен сподели: „ Не съм от тези, които имат потребност от деца “, само че доста се промени, когато актрисата стана кръстница. Тя доста се влюби в бебето и за себе си реши, че такава мощна обич може да се изпита единствено в случай че имаш деца.

Камерън Диас

„ Никога не съм желала да бъда майка. Не желая да нося отговорност за никого, с изключение на за себе си. А едно дете е ежедневна работа без почивки и празници в продължение на 18 години ”, сподели Камерън през 2014 г. По-късно, след раждането на щерка си, тя призна на приятелката си Гуинет Полтроу, че просто се опасява да не срещне подобаващия сътрудник.

Джесика Бийл

Веднъж актрисата говито сподели, че има задоволително грижи за кучето си. Но всичко това е в предишното. Актрисата, явно, преди малко осъзна, че е пристигнало времето й и е подготвена да стане майка. Така към този момент звездната хубавица има двама сина.

Джанет Джексън

Джанет дълго време търси своята идеална връзка. Въпреки обстоятелството, че певицата е израснала измежду многочислени братя и сестри, тя не бърза да сътвори лично огромно семейство – допустимо е това да е повода. На върха на славата си Джанет призна, че децата не са наложителни за нея.

„ Децата са като черешката на тортата. Хубаво е, само че не е безусловно належащо. ” Толкова доста почитатели имаха вяра, че певицата в никакъв случай няма да има деца, само че тя шокира обществеността, като роди бебе на 50 години.

Ева Мендес

Ева призна, че не е желала деца, до момента в който не срещна Райън Гослинг. „ Виждате ли, аз се влюбих. Чувствах, че желая не просто деца, а деца от него “, признава актрисата. И в този момент звездните съпрузи отглеждат 2 дъщери.

Зоуи Дешанел

Преди към 10 години Зоуи сподели, че майчинството не влиза в нейните проекти.  Тя беше развела с тогавашния си брачен партньор, с който бяха женени от 3 години. Вероятно той й се стори несъответствуващ сътрудник, тъй като от идващия си брачен партньор актрисата въпреки всичко роди две деца, щерка и наследник.

Джош Холоуей

Звездата от сериала Изгубени признава, че в миналото не е желал деца и двамата с жена му са размислили едвам неотдавна. Но в този момент Джош може умерено да получи премията Баща на годината: той просто обожава децата си и наподобява, че целият му живот е отдаден на щерка му и сина му.

Ева Лонгория

„ Не съм от дамите, които споделят: „ О, време ми е да раждам “. Децата би трябвало да се раждат от обич и в случай че в никакъв случай не срещна мъж, с който желая да основа семейство, тогава е добре, в случай че остана без деца “, призна Ева.

И тогава Ева се омъжи за мъж, който към този момент имаше три деца, и след 2 години брак, явно, осъзна, че е подготвена да роди от този човек. Сега актрисата има наследник.

Кели Кларксън

Кели вярваше, че несъмнено няма да бъде добра майка. След това обаче певицата евентуално се е успокоила: през 2014 година тя има щерка, а няколко години по-късно – наследник.

Даян Крюгер

Актрисата дълго време беше сигурна, че не желае деца. Всичко обаче се промени, когато актрисата срещна Норман Ридус. Сега двойката има щерка, която пораства, признава Даяна. „ Сега съм подготвен на 100% да се посветя на детето.

Ейми Шумър

През 2018 година Ейми, участвайки в телевизионно шоу, призна, че преди този момент не е желала деца. Приблизително по същото време тя се дами и двойката скоро има наследник. Комикът показа, че със брачна половинка й мислят за второ дете.

Саймън Коуел

Популярен водещ изрично отхвърли да има деца. Но през 2014 година се ражда синът му Ерик и това трансформира живота му. Саймън признава, че преди раждането на детето животът му е бил 99% работа и той непрекъснато се е чувствал трагичен.

Как ви се коства чайлдфри? А на тези от тях, които в последна сметка са трансформирали мнението си за раждането?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР