Какво трябва да знаете, когато отивате на първата си среща

...
Какво трябва да знаете, когато отивате на първата си среща
Коментари Харесай

Теми табу: Кои теми са забранени при общуването с мъжете

Какво би трябвало да знаете, когато отивате на първата си среща с мъж? По принцип, не се изискват някакви специфични познания. Но пък би трябвало да имате ясна визия какво не можете да говорите с него, с цел да не го разглезите.

Но,  дори в случай че към този момент живеете дружно от години, информацията за това кои тематики в общуването с мъжа би трябвало да бъдат неразрешени, също може да ви е много потребна.

Не критикувайте нещата, които харесва

Оставете го да си има лични усети и ползи, даже и да опонират на вашите. Ако му харесва, дано учи. В никакъв случай не му се подигравайте, не се опитвайте да го убедите, че това не е за него и да изтъквате личната позиция за какво би трябвало да се откаже от нещата, които харесва. Не би трябвало да се отхвърля. Нито пък вие от вашите. Защото сте две обособени персони, решили да останат дружно по лична воля. Не сте едно цяло, където единият „ гълтам “ личността на другия.

Не говорете за това какъв брой сте неудовлетворени от външния си тип

Мъжете добре осъзнават, че с това молите за похвали. Ако обаче постоянно посочвате минусите във външния си тип, преувеличавате или ги измисляте и сама себе си наричате грозна, рано или късно ще съумеете да убедите мъжа в това.

Неразумната ревнивост е сигурен път към бракоразвод

Много дами са склонни непрекъснато да виждат в общуването на мъжете си с представителки на нежния пол загадка любовна връзка. Но мъжете могат да поддържат връзка с красиви дами и без задни мисли. Така, както и ние, дамите, можем това. Ето за какво са непотребни всички подиуми на ревнивост, изключително, в случай че са основани на празни съмнения, неподплатени с нищо. Това единствено скапва връзката. Темата е табу, не я зачеквайте въобще.

Не говорете за някогашния, не го разпитвайте за някогашната му

Неговата някогашна, вашият някогашен – те са минало. Така че, не си коства да ги коментирате. Говорете за предишните връзки единствено в случай че мъжът ви изиска, само че просто нахвърляйте линии и не изпадайте в елементи. Не го разпитвайте и за неговата бивша/и. Не ви интересува това. Щом са някогашни, значи не е било както би трябвало и с това въпросът завършва.

Не говорете неприятно за приятелите му

Друг сигурен метод дефинитивно и окончателно да развалите връзките сред двама ви е да критикувате приятелите му. Той е с тях от дълго време, несъмнено са му значими. Ако не ви харесва нещо, премълчете го и в случай че ви попита, може да споделите, само че единствено толкоз. Не се опитвайте да го настройвате, тъй като това ще докара тъкмо до противоположния резултат. Бъдете деликатни и умни.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР