Какво става, когато технологиите, и то най, най-новите се съюзят

...
Какво става, когато технологиите, и то най, най-новите се съюзят
Коментари Харесай

Интерактивен билборд в защита на жертвите от домашно насилие

Какво става, когато технологиите, и то най, най-новите се съюзят с рекламния бизнес, не за следващата операция, а за една добра идея?

Адвокатската адвокатска фирма от Англия Women's Aid и рекламната организация WCRS основават този интерактивен билборд с една цел – унищожаване на домашното принуждение. Билбордът " Виж ме " е пуснат на 5 март, във връзка Международния ден на дамите и се води върха на технологията сега.

Как работи интерактивния билборд?

Акцентът, който слага адвокатската адвокатска фирма, е върху затварянето на очите пред домашното принуждение, по какъв начин близките стават безмълвни и равнодушни съучастници на насилника и не подхващат нищо, с цел да защитят жертвата. Технологията поддържа този акцент по неповторим метод.

На него е изобразена жена със синини и рани – белези на домашно принуждение. Отгоре на билборда е инсталирано устройство за лицева идентификация - засича какъв брой хора са се спрели и гледат билборда. Колкото повече са хората, толкоз по-бързо изчезват белезите от принуждение на жертвата.

Докато хората гледат билборда, получават известие посредством приложението за мобилен маркетинг Weve с обръщение и способи да дарят сума на адвокатската адвокатска фирма, която се занимава извънредно с каузи в отбрана на жертви от домашно принуждение.

Поли Нийт, ръководител на Women's Aid, споделя в изявление: " Често хората не желаят да видят домашното принуждение или да създадат нещо по въпроса, тъй като им е мъчно и се тормозят какви последици ще има това и дали ще има въобще. Те отвръщат взор и по този начин оставят дамите изолирани и да получат помощ, става все по-трудно за тях. ”

Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР