Какво ще си кажат хората, като разберат, че жена ми

...
Какво ще си кажат хората, като разберат, че жена ми
Коментари Харесай

Преди убийството: Орлин видял чат на Евгения с друг мъж и полудял

" Какво ще си кажат хората, като схванат, че жена ми изневерява ". Така се вайкал Орлин Владимиров пред приятелите си. Това описа на петъчното съвещание на Софийския градски съд неговият кумец Тихомир Матеев. Свидетелят показа още, че преди Евгения Орлин имал 3 връзки, които завършили поради невярност и че бил отчаян от дамите. 

Орлин е обвиняем за убийството на брачната половинка си Евгения. Тя изчезна през есента на 2021 година По-късно тялото й бе намерено в куфар край Перник. 

Любовник

Заедно с Орлин обвиняем за убийството е и татко му Пламен, който му е оказал помощ да прикрие закононарушението. Матеев описа пред съда по какъв начин кумът му се обадил и споделил, че Евгения е изчезнала. Помолил за помощ да я търсят. Казал, че тръгнала на фитнес и повече не се върнала. Предполагал, че може да е отвлечена или пък да е избягала с ухажор. На Матеев обаче му направило усещане, че Орлин избягвал срещите си с него, когато всички търсели Евгения. Свидетелят се учудил и че кумът му отказал да се подложи на детектор на лъжата.

Пред съда се яви и различен другар на подсъдимия - Явор Любенов, който е и негов кум. Той описа по какъв начин след изгубването на Евгения с жена му ходили в дома им. Дори му дали да пие успокоително. По думите на Любенов 6-годишният наследник на Евгения питал дали майка му се е прибрала. Първоначално Орлин не му споделил, че е изчезнала, само че след това му обяснил. Тогава детенцето поискало и то да се включи в търсенето на мама.

Раздяла 

Пред съда в петък показания даде и някогашна другарка на Орлин - Ива Здравкова. Жената описа, че когато Владимиров видял неин чат с различен мъж, буен и двамата се скарали. Орлин избухнал и хвърлил обувката й през прозореца. Изгонил я.

" На другия ден пристигнах с татко ми в жилището на Орлин ", сподели Здравкова. Събрала си нещата и си тръгнала. Оттогава не поддържала връзки с него.

Свидетелката сподели, че двамата се разделили, тъй като тя желала брак и деца, а той не. Пред съда показания дадоха и две поемни лица, съседи на Владимирови. Те описаха по какъв начин Орлин ги завел с служителите на реда и им посочил пътя, по който минал, с цел да изхвърли телефона на жена си в тревна повърхност на няколко пресечки от вкъщи му.

Едното експерт сподели, че камери са запечатали Орлин в региона. Бил с колело и носел шапка. Той описа и че служителите на реда правили оглед в дома на Владимирови. Търсили камери, скрити в детски играчки. На идващото съвещание ще бъде разпитана майката на Орлин - Боряна, оповестява " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР