Какво се върти в ума на мъжа? Това е сложен

...
Какво се върти в ума на мъжа? Това е сложен
Коментари Харесай

6 неловки момента, които всеки МЪЖ помни от една връзка

Какво се върти в мозъка на мъжа? Това е комплициран въпрос, съвсем толкоз, колкото този защо мислят дамите. Смятаме, че мъжете са като прочетена книга, само че това напълно не е по този начин.
Това са 7 неща, които мъжете си спомнят с стеснение:
1. Как се е чувствал, когато се е срещнал с родителите
Истински неудобно запознанство, което всеки мъж мечтае да пропусне. Да не каже нещо неуместно, да не изцапа покривката на вечеря или да не обиди инцидентно някой с несъответствуващ комплимент или нервно държание. Толкова доста неща могат да се объркат...
2. Първият несполучлив път под завивките
Всеки мъж е имал най-малко веднъж, в който нещата не са се получили, макар пристрастеността и идеалните условия. Тогава стартира да се тормози какво ще си намерения партньорката му и ще се повтори ли отново. Тук значима роля играе това по какъв начин ще реагира дамата. Най-добрият вид е да махне с ръка, да целуне колегата си и всичко да продължи постарому.
3. Когато е излъгал за първи път
За каквото и да е. Малка неистина, огромна небивалица... каквото и да е, мъжете доста се тормозят дамите да не схванат и да стартират да си измислят личен сюжети към дребната и почтена неистина, казана с избрана цел.
4. Първият път, в който се е усъмнил в партньорката си
Ревност, подозрение, неустановеност – наречете го както желаете. Този инфарктен миг, в който се чуди дали дамата до него е в действителност негова, не се не помни.
5. Първият огромен скандал
... след който се чуди „ Един за различен ли сме въобще?
6. Когато е почнал да мисли за деца
Този трогателен миг, в който е осъзнал, че дамата до него е половинката, която постоянно е търсил. С него идва и мисълта за децата, която колкото и да е вълнуваща, толкоз е и плашеща. Как ще се оправи, ще бъде ли добър татко, ще съумява ли да се оправи в разноските и т.н.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР