Какво се случва с Галя от Каризма, се питат потребители

...
Какво се случва с Галя от Каризма, се питат потребители
Коментари Харесай

ШОК: Какво се случва с Галя от Каризма?!?

Какво се случва с Галя от Каризма, се питат консуматори в нета след папарашките фотоси на певицата, които изтекоха през днешния ден. Галина Курдова, както е цялостното й име по паспорт, в действителност е ужасно изменена. И за положително, и не до такава степен...

Хубавото е, че някогашната дуетна половинка на Миро от Каризма очевидно се е вталила, а от фотосите стана ясно по какъв начин. Галя беше засечена из столичните улици, явно тръгнала на покупки. Тя влезе в едно магазинче и излезе оттова със здравословен свеж сок в ръка, което изяснява свалянето на непотребните килца.

Припомняме, че 45-годишната певица много се бе наляла през последните години и все не й се удаваше опция да заслабне. Е, след явния режим, на който се е подложила и най-много здравословното хранене, резултатът е забележим - Галка наподобява отлично, в случай че... Ако не бяха облеклата.

Никой не е споделил, че една жена би трябвало да се облича в маркови и скъпи тоалети, само че е добре най-малко да наподобява стилно и красиво. Като гледаме аутфита на Галка обаче, и ние като потребителите, останахме леко в ступор.

Галя беше облечена на " етажи " като под късото й бежово якенце, безусловно висеше дългата синя риза. Дънките са ясни, само че тези " катове " от горната страна й, въобще не стоят добре.

" Занемарила се е благата, извънредно време е да се влюби и да грейне до мъж ", разясняват в нета.

Инфо: България през днешния ден, Crimesbg.com

Тагове: Галя от Каризма Галка Миро от Каризма Миро Галина Курдова Каризма режим
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР