Какво се случва с Галена и каква е причината тя

...
Какво се случва с Галена и каква е причината тя
Коментари Харесай

Феновете се ужасиха: Галена е неузнаваема

Какво се случва с Галена и каква е повода тя да не стопира да се топи, питат се разтревожените почитатели на фолкдивата. След като преди към година тя се отърва от непотребните килограми, които бе натрупала по-рано около пандемията и срещата си с вируса, хитовата изпълнителка безусловно се преобрази и смая всички с новата си визия.

От тогава насам обаче, Галена продължава да смъква килограми, като даже се заприказва, че е употребила вреден, напряко плашещ, способ за намаляване посредством лекарства за диабетици. Дали тази информация е вярна, не е известно, защото самата певица не е коментирала фрапантната си смяна в тежестта.

Безспорен факт е, обаче че тя наподобява все по-слаба, а почитателите ѝ към този момент откровено се плашат от фигурата ѝ, която няма нищо общо с тогавашните ѝ секси извивки. Преди време мнозина я упрекваха, че употребява фотошоп за фотосите си в мрежата, само че очевидци удостоверяват, че и по участия онлайн наподобява също толкоз фина. Дали Галена не е залитнала по манията за извънредно едва тяло, както вършат други неини колежки в попфолка, или повода за смяната ѝ е напълно друга от суетност и по какъв начин е съумяла да смъкна толкоз доста килограми за малко време, към момента не знаем.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР