Какво се случва, когато попитате най-вещите експерти по любов и

...
Какво се случва, когато попитате най-вещите експерти по любов и
Коментари Харесай

Тези 7 трика ще ви превърнат в истинска секс богиня

Какво се случва, когато попитате най-вещите специалисти по обич и секса з техните обичани препоръки и трикове по какъв начин да вършиме по-добър секс? Получавате доста потребна информация за това по какъв начин да бъдете същински секс богини! Ето какво споделят някои от най-изявените сексолози, консултанти и фамилни терапевти в света.
1. Фокусирайте се върху самоудоволствието

Опитайте се да превърнете мастурбацията в приоритет за един месец. Поставете си цел да разширите своя репертоар. Научете се да изпитвате оргазъм сами. Научете защо е „ гладно” тялото ви.
2. Използвайте възприятието си за досег

Основата на секса е докосването, само че множеството от нас в никакъв случай не се научават по какъв начин да употребяват ръцете си, с цел да доставят наслаждение. Отделете време, с цел да овладеете уменията за масаж и еротично допиране и ще отключите доста позитиви. Ръката е най-хубавата секс играчка, изобретявана в миналото, а и не е нужно да сменяте батериите!

3. Задавайте въпроси

Да бъдете страхотни в леглото се научава посредством процедура, упътвания, превръщане на внимание на звуците и придвижванията на колегата. Не сте сигурни дали сте положителни? Задавайте въпроси като „ Какво най-вече ти хареса? “. Но не го питайте по какъв начин сте се справили по време или незабавно след секс. Вместо това попитайте няколко часа по-късно, на място, където и двамата се чувствате спокойни, отворени и заинтригувани.
4. Кажете " Да! "

Вместо да измисляте извинения за какво не желаете да вършиме секс с колегата си или да опитате нещо ново като ролева игра, какво ще стане, в случай че просто кажете „ да “ и си позволите да бъдете отворен към прекарването?
5. Спомнете си златното предписание - „ Първо дамите “

Любовната игра е значима и поради, че на дамите от време на време им лишава повече време, с цел да стигнат до оргазъм – то значи е напряко наложителна. И няма нищо неприятно в това да поемете самодейността или да си „ помогнете” с ръка, с цел да финиширате преди колегата.
6. Свържете се на няколко равнища

Страхотният секс е доста повече от физически акт. Когато вие и вашият сътрудник сте свързани на доста равнища, като умствено, прочувствено и духовно, вашият полов живот ще бъде даже по-добър, в сравнение с бихте могли да си визиите.
7. Използвайте устата си по разнообразни способи

Мръсните приказки неотложно ще трансформират половия ви живот. Всъщност, индивидът до вас би трябвало да приказва. Как да го накарате? Бъдете образец. Добавянето на мръсни диалози към половата ви рутина ще ви разреши да стигнете до оргазъм по-бързо и по-силно.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР