Какво се случи до този час? Във всички сгради на Министерството

...
Какво се случи до този час?
Във всички сгради на Министерството
Коментари Харесай

Сливане на коледните и новогодишните празници искат слушателите на Podcast новините

Какво се случи до този час?

Във всички здания на Министерството на образованието и науката от 24 декември ще се влиза единствено със " зелен документ ", оповестиха от ведомството. Това става със заповед на отрасловия министър учен Николай Денков. Документът няма да се изисква от деца и от жители, които имат работа в приемната на МОН за подаване на документи. Хората, които не могат да се ваксинират по здравословни аргументи, ще би трябвало да показват медицински документ за това, а чиновниците на МОН, които нямат " зелен документ ", ще работят отдалечено, в случай че дилемите им го разрешават. В противоположен случай, ще излизат в отпуск.

" В нашата компания, който си вземе отпуска, с цел да слее празниците, не получава бонус " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос: " Одобрявате ли обединение на почивните дни за Коледа и Нова година? " Още любопитни слушателски отзиви - в края на Podcast новините.

Президентът ще свика Консултативният съвет за национална сигурност поради Северна Македония при започване на януари, посочи той откакто с вицепрезидента Илияна Йотова получиха на тържествена гала от Централната изборна комисия удостоверенията за преизбирането им.

Зачестили нападанията против охранители в Хърватия, сигнализират от хърватската Камара за професионална охранителна активност. Нападенията против охранителите стават по време на осъществяване на техните отговорности за отбрана на хора и благосъстоятелност, защита на публични обекти, държавни институции и огромни търговски обекти. От камарата осъждат и нахлуване против жена охранител на входа на обществен център в град Риека.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Одобрявате ли обединение на почивните дни за Коледа и Нова година? "

До този миг превес имат отговорите " Да ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.

 Снимка: Dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР