Какво се случи до този час? С разпит на свидетели, изследване

...
Какво се случи до този час?
С разпит на свидетели, изследване
Коментари Харесай

Забавянето на първия мандат дава ли според вас шанс за редовно правителство?

Какво се случи до този час?

С разпит на очевидци, проучване на материални доказателства и инспекции в общината и дома му продължава следствието за гибелта на кмета на Якоруда. Основната версия към този момент е склоняване към самоубийство, разгласи на брифинг прокурор Костадин Чилев от Районната прокуратура в Благоевград, който води следствието. Очаква се и заключението на правосъден доктор. Нуредин Кафелов беше открит мъртъв в персоналния си автомобил през вчерашния ден следобяд с огнестрелна рана в главата. До тялото му бе намерено персоналното му оръжие, за което е имал позволение. Не е доказано дали двете дупки в телефона му са от патрони, само че е известно, че Кафелов е приказвал денем с негови близки и със чиновници на общината. Не са открити следи от наличие на различен човек в автомобила му.

След съкращенията при колосите в обществените мрежи - " Мета " и " Туитър ", такива и разгласи и Amazon - най-голямата интернет компания за търговия на дребно. Планирано е редуциране на към 10 000 чиновници, оповестиха " Ню Йорк таймс " и " Уолстрийт джърнъл ". Според информациите има възможност съкращенията да стартират още тази седмица. Точно преди най-активното извършване на покупки за коледните празници, съгласно експерти тези дейности издават боязън от криза. Амазон предвижда по-голямо понижаване на приходите от предстоящото, също така акциите на компанията са паднали с повече от 40% тази година. Интернет колосът " Google ", притежаван от " Алфабет ", пък има други проблеми. Компанията бе санкционирана с близо 400 млн. $, поради нелегално следене на местоположението на свои консуматори. Според офиса на основния прокурор на Ню Йорк Летисия Джеймс компанията не уведомявала потребителите, че събират данни за местоположението им посредством автоматизираните настройки " Активност в мрежата и приложенията ".

Новак Джокович още веднъж изнесе урок по успеваемост на Стефанос Циципас в един от най-очакваните мачове от финалния шампионат на АТР в Торино. Сърбинът стартира присъединяване си в " алената " група с победа 6:4, 7:6 за 97 минути. Това е десети триумф на Ноле против Стефанос, против единствено две победи на гръцкия ас. Само за последните 40 дни Джокера за трети път бие този противник, като предходните две срещи бяха в Астана на шампионата ATP 500 и на Мастърса в Париж. Междувременно стана ясно, че Джокович по всяка възможност ще бъде позволен до присъединяване на Australian Open, откакто при последната си аудиенция в страната бе депортиран. Така сърбинът реализира победа и отвън корта.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР