Какво се случи до този час? Компенсации за хората, които се

...
Какво се случи до този час?
Компенсации за хората, които се
Коментари Харесай

Няма да се ваксинират, дори ако от това зависи работата им, казват повечето слушатели на Podcast новините

Какво се случи до този час?

Компенсации за хората, които се отопляват с природен газ, изиска от държавното управление омбдусманът Диана Ковачева. В рекомендация до премиера Кирил Петков тя обръща внимание, че цените на природния газ са рисково високи, което постанова стъпки за обективна отплата на семействата, които употребяват тази услуга. Според Ковачева правилото за компенсиране на цените за всеки употребяван мегаватчас, прибавен от служебното държавно управление по отношение на стопанските клиенти на електрическа сила, може да бъде употребен като краткотрайна мярка във връзка с сметките за природен газ на семействата.

Депутатите ще почиват единствено 11 дни за Коледа и Нова година. Отхвърлиха предложение да се почива като елементарните работещи хора. Така народните представители ще почиват от Бъдни вечер до първия работен ден от Новата година, 4-ти януари, вместо от 22 декември до 10 януари. Това се случи по предложение на " Продължаваме промяната ".

В Северна Корея хората не могат да се смеят, а полицията търси " незадоволително скърбящи " по време на печал по случай 10 години от гибелта на Ким Чен-ир. Заради траурса на хората е неразрешено да се смеят, да приказват на всеослушание, да честват рожден ден, да пият алкохол и даже да погребват роднините си.

" Доброволна имунизация посредством изнудване и закани, няма да стане ". Това е един от вашите мнения по днешната ни тематика: Ако се стигне до избор, ще се ваксинирате ли, с цел да запазите работата си? Какво друго споделихте досега, ще чуете в края на подкаст новините.



Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Ако се стигне до избор, ще се ваксинирате ли, с цел да запазите работата си? "

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР