Какво прави Григор Димитров в Мелбърн? Тренира, тренира, тренира и...

...
Какво прави Григор Димитров в Мелбърн? Тренира, тренира, тренира и...
Коментари Харесай

Лолита стана партньор в тренировките на Григор Димитров

Какво прави Григор Димитров в Мелбърн? Тренира, тренира, тренира и... лети на крилете на любовта!

Българският тенисист се приготвя интензивно за присъединяване си в първия за годината шампионат от Големия шлем - Откритото състезание на Австралия, който ще стартира на 8 февруари.

Заради строгите условия на карантина и ограниченията за ограничаване на разпространяването на ковид, Димитров съблюдава правилото да бъде отвън своята хотелска стая единствено по 5 часа дневно, които би трябвало да прекарва в тренировки.

Grigor and David with their loves!
— danieldjenev (@dido404)
До в този момент компания на корта му правеше физиотерапевтът му Алгис Христов, само че през днешния ден (24 януари) българинът реши до него да застане обичаната му Лолита Османова. Тенисистите имат право да бъдат придружавани единствено от 1 човек по време на заниманието.

За задачата Лолита реши да облече състезателен екип, а компания да двойката правеха Давид Гофен и неговата половинка Стефани Тучито. Българинът и французинът организират общи занимания от идването си в Австралия.

За приятния безоблачен ден в Мелбърн загатна приятелката на Гофен с малко видео в обществените мрежи.

За жал влюбените могат да бъдат на открито, под парещото австралийско слънце за малко, защото тенисистите не би трябвало да злоупотребяват с времето си отвън хотелските стаи. Димитров и Гофен въпреки всичко са от щастливците, които могат да живеят дружно с половинките си.

Григор и Лолита Османова официализираха връзката си в края на 2020 година Красавицата седеше в ложата на родния тенисист във Виена по време на последния му шампионат за предходната година. Месец по-късно те разгласиха обща фотография в обществените мрежи.

btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР