Какво прави бездомник със 100 долара? Този въпрос си задал

...
Какво прави бездомник със 100 долара? Този въпрос си задал
Коментари Харесай

Изненада: Подариха 100 долара на бездомник и тайно го заснеха какво си купува. Ето как похарчи парите (ВИДЕО)

Какво прави скитник със 100 $? Този въпрос си задал Джош Лин, американски публицист от китайски генезис. Той е прочут в Калифорния и със своите видео репортажи, които качва в YouTube. Те пък се наблюдават от над 2,8 милиона клиенти. В едно от видеата се вижда, по какъв начин Лин дава на скитник 100 $. Беднякът, показал се като Томас, се насочва към най-близкия магазин, журналистът го следва със скрита камера. Сигурен е, че мъжът ще напазарува алкохол. Томас излиза с две цялостни найлонови торби. “Аха, алкохол срeщу студа ”, мисли си Лин и продължава да следва “жертвата ” си.
Журналистът обаче е учуден, когато вижда по какъв начин Томас се доближава към други бездомни. Той отваря цялостните с храна торби и кани събратята си по орис на спонтанна софра. Лин отива при хората, прегръща Томас, разкрива заблудата си и го моли за амнистия. Бездомникът се просълзява и споделя историята си, която Лин записва с видеокамера със единодушието на събеседника си.

Томас бил заставен да напусне работа заради тежки болести на родителите си. Той полагал синовни грижи за тях, само че и майка му, и татко му умряли. Синът към този момент не бил в положение да заплаща наема за квартирата и от четири месеца бил заставен да живее под намерено небе. Издържал се от лепта. Лин по този начин се трогнал, че дал на клетника още 100 $. Наел му за една нощ и хотелска стая, където да се изкъпе и постопли.
Журналистът разкрил в портала Indiegogo страница за дарения за новия си познайник, като описал в резюме историята му. Лин призовал: Help Thomas To Get a Fresh Start! ( “Помогнете на Томас за едно ново начало! ”). За броени дни са събрани 98 000 $, оповестява Лин в YouTube. Той споделя също, че до момента близо 50 милиона души са видяли видеото – от първата среща на Лин с Томас до неговата изповед.
Източник clubz.bg

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР