Какво по-хубаво от това да се отпуснете в топъл минерален

...
Какво по-хубаво от това да се отпуснете в топъл минерален
Коментари Харесай

От ски на СПА с 48° температурна разлика

Какво по-хубаво от това да се отпуснете в топъл минерален басейн с непрекъсната температура от към 38°, след ден, прекаран на минус 10° по снежните писти на Банско?! Сладкото безсилие от ските бързо отстъпва място на несравнимото чувство за релакс. Точно толкоз е къс преходът от ски адреналина до СПА еуфорията – единствено 7 км и към 48° температурна разлика сред пистите на Банско и минералните басейни на Pulse Therme в село Баня.

Pulse Therme е най-големият термален комплекс у нас и с отварянето му България затвърждава мястото си на една от най-атрактивните СПА дестинации на Балканския полуостров.

ясно се декларира като едно от най-притегателните места за СПА туристите от България и чужбина. Общата му повърхност е към 6500 м2, които са разпределени върху 3000 м2 закрита и 3500 м2 открита минерална СПА зона. Всички уреди са захранени с минерална вода от личен термален извор и това е една от отличителните черти на комплекса, ситуиран в един от най-богатите на минерални извори райони на България.

Pulse Therme е ситуиран на територията на Grand Therme Resort и може да се употребява свободно от гостите на Grand Hotel Therme. Но СПА центърът е отворен и за външни гости, като дневен пас за посещаване може да се резервира доста елементарно по телефона или онлайн през уеб страницата на комплекса.

Лесният достъп и близостта до Банско трансформират Pulse Therme в съвършеното място за релакс след ски за всички феновете на зимните спортове, посещаващи региона. Всички те към този момент ще имат прелестна опция да се възвръщат по най-приятния метод в минералните басейни на комплекса след дейните си прекарвания по снежните писти.

Денят, прекаран в Pulse Therme, дава обещание бъде ден на същинска СПА еуфория с изобилието от уреди и лечебни процедури, които може да се употребяват.

Вътрешният басейн „ Волкано “ предлага доста приятна релаксираща атмосфера и моменти на сладостен релакс край камината. От него се откриват панорамни гледки към планината и към басейните на Луната и Аполон, ситуирани в откритата зона на комплекса. През целия ден, и изключително по здрач, надигащата се пара от топлите минерални басейни основава чувството, че се намирате в антично СПА светилище и акцентира връзката сред небето и земята тук – посред природата.

Гостите на Pulse Therme може да се насладят също на енергизираща Кнайп терапия, да се поглезят с прочувствен душ с хромотерапия или да се потопят в деликатния мирис на лавандуловата сауна. А това са единствено част от многото благоприятни условия за пълностоен релакс, които се оферират тук. Всички те са съчетани в прелестна естетика, която показва връзката сред всички естествени сили – вода, въздух, земя и огън. А първокласният интериор елегантно добавя всичко това, с цел да внесе съвременна нотка към обичайните СПА процедури, познати от епохи.

Освен неповторимата композиция от термални уреди Pulse Therme разполага и със особено Drink&Taste кътче -Aperi Therme. Тук гостите може да се заредят със сили с разнообразно брънч меню денем, или да се провиснал в уютната конюнктура на нощния бар вечер, когато това място се трансформира в party-зоната на СПА комплекса. В петък и събота в Aperi Therme гостуват DJ-и, с цел да основат още по-приятна клубна атмосфера за развлечение с най-актуалните музикални шлагери.

Огромният минерален СПА център работи целогодишно и предлага опция за релаксиращо бягство от натовареното всекидневие през всички сезони. През зимата неговата притегателна мощ е неустоима. А преживяването в топлите минерални басейни, заобиколени от снежната белота, е неописуемо, както ще се убедят всички, решили да си подарят един ден на релаксиращи СПА прекарвания в Pusle Therme.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР