Какво по-хубаво от това да имаш поне няколко деца в

...
Какво по-хубаво от това да имаш поне няколко деца в
Коментари Харесай

Готови и за бебе №3: Златка Райкова и Карен с цял футболен отбор вкъщи

Какво по-хубаво от това да имаш най-малко няколко деца в дома си. Повечето родни звезди имат в действителност много благоприятни условия, с които могат да отгледат по най-хубавия метод две, три или четири деца, само че около забързания метод на живот и неналичието на времето се задоволяват с това да имат едно или две. Няма какво да се лъжем - парите играят голяма роля за положителното бъдеще и постоянно не стига единствено желанието.

Виж още: Още едно Златно момиче сподели " ДА " - Катрин Тасева се сгоди по най-романтичния метод

Не познаваме персонално Благой Георгиев, само че каквото и да се приказва за него, значимото е, че индивидът към този момент има четири деца - въпреки и от три разнообразни дами, а е допустимо петото към този момент да е на път от новата му жена Полина. Ако не е, то напълно скоро чакаме хубавата вест от двамата - въпреки всичко към този момент са женени от няколко месеца.

Виж още: Нека да е жестоко: Гери-Никол обича кучешката поза, само че е фенка и на нещо друго

Е, очевидно някогашната му половинка Златка Райкова има за цел да го доближи, което ще е в действителност мъчно. В момента русокоската е бременна от някогашния тенисист Карен, а безусловно преди броени дни разбрахме, че двамата чакат наследник - втори за плеймейтката. 

Виж още: Пореден звезден празник: Лидия направи Наско Колев най-щастливия мъж в България

В стори бъдещите младоженци споделиха, че към този момент са подготвени да имат даже и трето дете, което си е уау на фона на това, че още не се е родило второто. Карен показа, че ще се радва след двете момченца да имат и момиченце, само че пък няма срещу да имат и три момчета - като за един футболен тим у дома. Наистина сме впечатлени, че половинката до Златка приема дребния Благой като собствен наследник - родният му татко за жал не го прави.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР