Какво по-хубаво от парти за рожден ден? Отговорът е прост

...
Какво по-хубаво от парти за рожден ден? Отговорът е прост
Коментари Харесай

Един рожден ден, две държави, три дестинации! Бляскавият празник на Антония Петрова

Какво по-хубаво от празненство за рожден ден? Отговорът е елементарен - три празненства на три разнообразни места за същия този рожден ден! Или най-малко в това се е убедила миската Антония Петрова, която тази година чества персоналния си празник в София, Бургас и в Дубай. 

Виж още: Последната плеймейтка възпламени огнен Египет! Ева Славова впечатли с форми и екзотика 

" Искам да благодаря на фамилията си - брачният партньор ми Ивайло и синът ми Благовест, на всички другари и сътрудници, за невероятните изненади и прелестно проведеният рожден ден, на няколко места, за многочислените дарове, цветя, за неповторимите и незабравими мигове и за 3те торти изненада ", написа тя в Instagram, където има безусловно десетки фотоси и видеа от събитието. 

Виж още: Райна със спомен за най-ужасния ден в живота ѝ! Певицата тъжи за приятел 

От тях излиза наяве, че измежду подаръците ѝ е било плуване с делфини, а това незабавно се е трансформирало във магически спомен. Друг подарък бил урок от занаятчия за това по какъв начин се вършат ръчно чантите на Louis Vuitton. Но какво е един празник, в случай че той не бъде отпразнуван с вкусна храна? И в този аспект тържеството е минало по учебник. Така да вземем за пример компанията е чествала в ресторант на Гордън Рамзи в Дубай.

Виж още: На метри от финала: Дени и Дани за " Един за различен ", кои хора са имали маска и за живота в САЩ 

" Карате ме да се усещам извънредно обгрижена, оценена и обичана, освен в няколкото дни празненства, а и през останалото време от годината ", заключва хубавицата и пожелава на всички, които са я поздравили за празника, здраве, благополучие и благополучие.

Изображение: https://www.instagram.com/antonia_petrova_batinkova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР